Ångerrätt och retur

INLEDNING

Vid köp av varor hos Braingineers gäller alltid 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller endast ej öppnade produkter.

RETUR

Din retur registrerar du genom att skicka ett epostmeddelande till order@braingineers.se. Observera att vi behöver ordernummer för att kunna behandla din retur, behåll därför orderbekräftelse. Ange “Retur” och ordernummer i ämnesraden.

UNDANTAG

Ånger- och returrätten gäller ej vid varor med bruten förpackning eller särskilda villkor.

ÅTERBETALNING

Så fort den returnerade varan ankommit till Braingineers påbörjas processen för återbetalning. Återbetalning kommer ske genom det betalningsalternativ du köpt varan med, så tillvida att ingen annan överenskommelse ingåtts samt att det inte föreligger hinder för sådan återbetalning.

REKLAMATIONER

Om något är fel med varan vill vi att du reklamerar den skyndsamt samt skickar tillbaka varan. För att vi ska kunna godkänna en reklamation måste du returnera varan och vi förbehåller oss rätten att debitera varor som ej returnerats.

Du skapar en reklamation genom att skicka ett epostmeddelande till oss på order@braingineers.se. Observera att vi behöver ordernummer för att kunna behandla din retur, behåll därför orderbekräftelse. Ange “Reklamation” och ordernummer i ämnesraden. I meddelandet anger du anledning/beskrivning av reklamation och bifogar även foto om möjligt.