BRAINGINEERS - DU TÄNKER MED DIN HJÄRNA, VI TÄNKER PÅ DEN​

Vår hjärna är evolutionens kronjuvel. Den styr allt som händer i din kropp, lagrar minnen, skapar känslor, formar tankar, utgör ditt medvetande. Den mänskliga hjärnan är den mest komplexa struktur vi känner till och består av mer än 100 miljarder nervceller som var och en kan kommunicera med tusentals andra celler.

Vi är av uppfattningen att hälsa inte bara börjar inifrån utan även uppifrån. Denna uppfattning samt en naturlig fascination av hjärnan har lagt grunden för Braingineers, det naturliga valet av kosttillskott för kognitiv hälsa.

VÅR IDÈ

Braingineers utvecklar och erbjuder kosttillskott för kognitiv hälsa, våra högre tanke- och minnesförmågor. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med våra kosttillskott genom att vi levererar hög kvalitet, säkra och rena produkter till ett vettigt pris. Vi försöker även guida våra kunder rätt, genom transparent information.

ikon_hög_kvalitet

Kvalitet

På Braingineers är vi måna om vad vi stoppar i oss. Därför innehåller alla våra produkter endast högkvalitativa, säkra och effektiva näringsämnen.

Vår grundsyn är att naturen vet bäst och  förhåller oss till det genom att använda naturliga ämnen och extrakt. I våra produkter hittar ni hittar syntetiska substanser som modulerar vår kropp på ett onaturligt sätt och i förlängningen leder till negativa konsekvenser.

Alla våra leverantörer är handplockade och har genomgått en noggrann urvalsprocess med högt ställda kriterier för kvalitet, säkerhet och spårbarhet. Våra produkter produceras i Sverige i HACCP-certifierade faciliteter som står under direkt insyn av Livsmedelsverket. Sammantaget sörjer detta för transparenta, säkra och högkvalitativa produkter.

Prisvärda produkter

Trots vår kompromisslösa kvalitet där vi använder några av världens absolut bästa ingredienser inom respektive område, väljer vi att våra kosttillskott ska vara tillgängliga för de flesta och därför kostar våra produkter långt mindre än vad motsvarande produkter normalt kostar.

Tack vare att vi endast säljer våra produkter på vår egna hemsida kan vi hålla nere priserna. Genom flerköpsalternativ kan vi även hålla nere våra transport- och administrationskostnader, kostnader som kommer våra kunder till del genom förmånliga priser. Vi är både glada och stolta över att kunna ge våra kunder ett mervärde när vi får detsamma – delad glädje är dubbel glädje!

ikon_transparent

Transparens

Ett bra beslut gör man med rätt fakta till hands. När det gäller val som påverkar din hälsa så som vid val av kosttillskott, anser vi att transparens och information är din rättighet. Vi är väldigt tydliga med vad våra produkter innehåller, både vad gäller ingrediens och mängd, för att du ska kunna känna dig trygg. Dessutom kompromissar vi inte med kvaliteten så vi har inget att dölja, snarare tvärtom. Skulle du inte få svar på dina frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Hållbara produkter

Från idé till färdig produkt – hållbarhetstänkandet finns alltid med oss. Vi vill göra ett minimalt avtryck på miljön med våra produkter och därför planerar vi för detta. Alla våra ingredienser är hållbart framtagna, oftast ekologiskt odlade och utan att de blivit bestrålade eller härstammar från GMO. 

När det kommer till våra förpackningar har vi valt burkar från en svensk producent där vi har hög fyllnadsgrad i dem. Våra kartonger är optimerade för en till tre burkar och lämnar inte mycket utrymme kvar. Detta leder till att det går att optimera transporterna bättre genom att inte transportera massa luft.

Vi strävar kontinuerligt efter hållbarhet samt att bli ännu bättre. Vi kanske inte kan påverka hela världen med vår insats, men många bäckar små. 

CSR - SAMHÄLLSANSVAR

Braingineers arbete med samhällsansvar eller Corporate Social Responsibility (CSR) är ett viktigt område för oss och i ett led för att bidra till ett bättre samhälle, men vi kan inte vara överallt och samtidigt. Därför har vi valt att stödja Hjärnfonden genom att bli företagsvän. Hjärnfonden är en ideell insamlingsstiftelse utan statligt stöd vars vision är att ingen ska behöva lida av sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar i hjärnan.