Vanliga frågor

Ett nootropikum (nootropics) är ett ämne som förbättrar användarens kognitiva funktioner. Två av de mest kända ämnena med nootropisk effekt är nikotin och koffein. Utöver det finns det även en rad andra ämnen och läkemedel som i lägre eller större utsträckning är nootropiska.

I strikt mening kan CLVR® anses vara ett kosttillskott med nootropiska effekter. Dock anser vi på Braingineers att det snarare är hjärnnäring då majoriteten av ämnena redan finns i vår kropp. CLVR®, som är ett kosttillskott, tillför dig ämnen du troligen får för lite av genom kosten.

Allt för länge har branschen haft en tydlig inriktning, kroppen och makronutrienter. Ett hälsosamt utseende förknippas med en hälsosam livsstil. Detta synsätt är enligt vår mening lite förlegat, det är trots allt från hjärnan kroppen styrs, så mår den inte bra går det ut över kroppen. Dagens livsstil som både innebär mental stress, större nyttjande av hjärnan kontra kroppen samt med livsmedel som inte längre är lika näringstäta kräver mer dedikerad näring för att fungera optimalt och det är här CLVR® kommer in i bilden. CLVR® är utformat för att bidra med näringsämnen till hjärnan.

Alla ingredienser i CLVR® är 100% lagliga och tillåtna att använda inom EU och USA. Vi använder endast betrodda leverantörer som uppfyller hårt ställda krav på produktion, spårbarhet, säkerhet och renhet.

Vi använder oss endast av godkända leverantörer med säkra produkter utav högsta kvalitet och våra produkter är tillverkade och hanterade enligt gällande lagar, regler och att de håller högsta kvalitet. Vi har inga ämnen i som inte är deklarerade och alla ämnen anses säkra att äta över de doser våra produkter innehåller. CLVR® produceras i svenska faciliteter som står under insyn av Livsmedelsverket och som är HACCP-certifierade, vilket borgar för säkra produkter fria från allergener och skadliga ämnen.

CLVR® är säkert att använda såvida du inte lider av något medicinskt tillstånd eller äter någon medicin som kan bli påverkad. Om du är osäker, konsultera din läkare.

CLVR® är en av marknadens renaste, mest avancerade och potenta kosttillskott för kognitiv hälsa. Vi använder endast potenta, rena och säkra ingredienser i rekommenderade doser. Detta innebär att du får i dig rätt mängder av varje ämne för att du ska få ut bästa möjliga effekt. Braingineers är synonymt med kvalitet och det återspeglas i våra produkter. Det är stor skillnad på samma ämne från olika producenter och således även effektiviteten. Vi använder ämnen från världsledande leverantörer så våra produkter återspeglar vårt varumärke. I detta fallet får du vad du betalar för, så för att svara på frågan – CLVR® är inte bara en bra produkt utan en av marknadens absolut bästa!

Ingen fara, vi arbetar aktivt och hårt för nöjda kunder. Skulle CLVR® inte fungera för dig efter en månads användande och du inte vill använda det mer, återbetalar vi halva kostnaden minus frakt.

Tyvärr, det är inte möjligt. CLVR® är ett kosttillskott med överlägsen kvalitet mer branschledande innehåll och lyxiga ämnen. Vi rundar inga hörn för att spara pengar. Vi rundar hellre gratishörnorna och andra onödiga utgifter för att kunna bibehålla ett bra pris på detta exceptionella kosttillskott.

CLVR® är utvecklat och producerat i Sverige i högklassiga HACCP-certifierade faciliteter som under direkt insyn av Livsmedelsverket.

Att cykla ett kosttillskott är en metod där man använder varje dag under en period för att sen ta ett uppehåll under en kortare period. När man använder i cykler “återställs” en eventuellt uppbyggd tolerans och en “cleanse” sker för att kosttillskottet ska fungera konsekvent med full potential. Vi rekommenderar att CLVR® cyklas 4 veckor “på” följt av 1 vecka “av” alternativt 5 dagar “på” följt av 2 dagar “av”.

Att använda CLVR® över en längre period kan bidra till ökad och bibehållen mental prestanda. Utöver sin förmåga att kunna bidra till de kognitiva funktionerna så innehåller CLVR® näringsämnen för hjärnan och kroppen. Användare rapporterar bland annat om bättre korttids- och långtidsminne, fokus, verbal förmåga, motivation, bättre välbefinnande.